Україна і світ
Аджика без варіння на зиму
Багато господинь замість вареної аджики закатують у банки сиру. Вона також добре зберігає гостроту і робиться досить швидко.
Рецепт аджики без варіння – читайте у матеріалі Фактів ICTV.
Аджика без варіння на зиму: рецепт
Гострий перець завжди беріть до вашого смаку.
Зараз дивляться
Інгредієнти:
- помідори – 1 кг;
- болгарський перець – 0,5 кг;
- гострий перець – 60 г;
- часник – 60 г;
- оцет – 60 мл;
- сіль – 1 ст. л.;
- цукор – 60 г.
Спосіб приготування:
- Помийте овочі.
- Поріжте великими шматочками.
- Перекрутіть все це на м’ясорубці.
- Додайте оцет, сіль та цукор.
- Перемішайте та закатайте в банки.
- Якщо любите гостріше, сміливо збільшуйте кількість гострого перцю та часнику вдвічі.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-08 15:37:06