Україна і світ

Ціною надзусиль здійснюємо щоденний подвиг проти путінської навали — Ганна Маляр

Заступник Міністра оборони Ганна Маляр. Фото Дмитра Юрченка.

Обстановка на фронті непроста, ворог — сильний і підступний, однак Сили оборони України стоять і будуть битися до повної Перемоги.

Про це під час брифінгу представників Сил оборони та безпеки України в Military Media Center повідомила заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр.

«Нині найважчі бої тривають на Донеччині. Найгарячіша точка — Бахмут, який став незламною фортецею на лінії фронту. Нещодавно безпосередньо у Бахмуті серед наших героїв-оборонців мені вдалося особисто переконатися у вмотивованості відважних чоловіків та жінок. Викувані із сталі, наші українські герої воюють у запеклих боях, у ці секунди нашого брифінгу тривають тяжкі бої», — наголосила Ганна Маляр.

Вона додала, що ціною надзвичайних зусиль вздовж усієї лінії протистояння з ворожою путінською навалою українські військові здійснюють щоденний подвиг.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

«Кожна хвилина, година, день і ніч їхньої боротьби — це наші з вами збережені життя, це життя усієї України. У ці хвилини увесь сектор оборони України працює, аби перемогти. У нашого відомства, як і у всього уряду і військово-політичного керівництва — попереду багато роботи», — зазначила заступник Міністра оборони.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-12-29 11:32:55