Україна і світ

У Києві тривають екстрені відключення

21 грудня у Києві тривають екстрені відключення світла. Графіки відключення поки не діють.

Напередодні ввечері директор компанії Yasno Сергій Коваленко повідомляв, що ситуація за добу майже не змінилася. Наразі Київ має потужність на 50% меншу необхідної, а з неї треба заживити критичну інфраструктуру.

Щоб ознайомитися з новим графіком відключень – почніть вводити адресу українською мовою.

За словами гендиректора Yasno Сергія Коваленка, ситуація залишається доволі напруженою, тому поки що столиця не може повернутися до чотиригодинних слотів.

Оновлені графіки кілька днів працюватимуть у тестовому режимі.

– Якщо за вашою адресою будуть якісь неспівпадіння, пишіть колегам у приватні повідомлення. Я розумію, що нові графіки виглядають дещо складнішими, але їх наявність у поточних умовах – це можливість планувати. Схоже, така наша найближча нова реальність на якийсь час, доки ми не повернемося до обсягів генерації, які були до 23 листопада, – написав він.

Згідно з розкладом, раніше опублікованим на сайті Yasno, світло мали вимикати в середньому на 8-12 год. Щодня 2-3 відключення по 3-4 год.

Інтервали в графіку в окремих випадках можуть бути посунуті приблизно на 40 хв.

Новий графік відключення світла у Києві для групи 1


Графік відключення світла у Києві для групи 2

Графік відключення світла у Києві для групи 3

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Українців також просять економити електроенергію та вимикати всі зайві електроприлади з 07:00 до 23:00. Власників бізнесу закликали обмежити зовнішнє освітлення офісів, ресторанів і ТЦ.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-21 10:52:39