Україна і світ

У зв’язку з переповненням лікарень у Мелітополі окупанти евакуюють поранених до Криму – Генштаб

У зв’язку з переповненням лікарень та моргів у Мелітополі російські загарбники перевозять трупи та евакуюють поранених солдатів до тимчасово окупованого Криму.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 15 грудня.

Також зазначається, що РФ відправляє на війну офіцерів-пенсіонерів, звільнених в запас.

– Для поповнення поточних втрат загарбники змушені доукомплектовувати командну ланку оперативно-тактичного рівня офіцерами-пенсіонерами, звільненими в запас, та, навіть, офіцерами у відставці. Їх направляють у район ведення бойових дій, – йдеться у повідомленні.

За добу авіацію ЗСУ завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, а також два удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів.

Українські ракетники та артилеристи уразили два пункти управління, чотири райони зосередження особового складу ворога та склад пально-мастильних матеріалів.

Також у Генштабі підтвердили втрати противника 13 грудня в районах населених пунктів Токмак, Пологи та Бердянськ Запорізької області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Там ЗСУ знищили два склади боєприпасів ворога, дві артилерійські системи з боєкомплектом, а також шість одиниць військової техніки різного типу. Понад 200 військовослужбовців РФ отримали поранення.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-15 20:55:00