Україна і світ

ЗСУ знищили керівний склад 58 армії РФ у Мелітополі та десятки окупантів на Луганщині – Генштаб

Збройні сили України знищили керівний склад 58 загальновійськової армії РФ під час удару по позиціях окупантів у Мелітополі (Запорізька область).

Про це йдеться в зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на вечір 13 грудня.

Зазначається, що також вдалося знищити військову техніку окупантів у районах Енергодара, Токмака та Гуляйполя. Близько 150 путінських солдатів зазнали поранень.

– Підтверджено ураження противника Силами оборони України за попередні дні в Запорізькій області. Так, крім знищення керівного складу 58 армії у місті Мелітополь, в районах населених пунктів Енергодар, Токмак та Гуляйполе знищено три артилерійські установки, до 10 одиниць військової техніки різного типу та поранено близько 150 військовослужбовців противника, – наголосили в Генеральному штабі.

Ворог зазнав втрат і на Луганщині. Там українські військові завдали удару по пункту дислокації особового складу армії РФ у районі населеного пункту Кадіївка.

Унаслідок цього до 60 окупантів загинули, а близько 100 зазнали поранень.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Днями з’являлися повідомлення про серію вибухів в окупованому Мелітополі та великі втрати серед російських військ. За даними радника Офісу президента Олексія Арестовича, внаслідок вибуху в місцевому готелі загинуло близько 200 окупантів.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-13 21:22:58