Україна і світ

Віра в ЗСУ знищила «зраду» путіна

9 місяців тому путін спробував народити фейк про «зраду» українських військових. Він закликав тоді «брати владу в свої руки» і уточнив, що «з вами нам буде легше домовитися, ніж зі зграєю неонацистів, які засіли у Києві».

Насправді найбільш влучною відповіддю путіну з першого ж дня війни стали дії Сили оборони України, а також заохочення цих дій народним гаслом, яке стало одним із символів цієї війни: «Віримо в ЗСУ!».

Битва «зі зграєю нацистів, яка засіла в Києві», наприклад, перетворилася на появу в українській армії тюнінгованих машин, що стали страшилкою для російських окупантів під назвою «бандеромобілі».

Про те, що українська армія по-справжньому народна, свідчать і підрахунки нечуваної до цього у світі суми волонтерської допомоги.

Так, фонд «Повернись живим» зібрав на потреби Сил оборони України з 2014 року понад 4,5 млрд гривень, або понад 130 мільйонів доларів, та підготував більше ніж 10 тисяч висококваліфікованих військових фахівців.

На початку листопада фонд Сергія Притули оголосив про закриття збору коштів на пів сотні БТР Spartan. За півтори доби українці назбирали на 60, а не 50 бронетранспортерів. З початку повномасштабного вторгнення Фонд придбав для українського війська понад 750 одиниць колісного транспорту, пікапів, позашляховиків, медичних авто, інкасаторів, багі та вантажівок. Під час нещодавнього збору «На помсту» зібрано 352 млн грн за добу. Кошти спрямовані на закупівлю ударних дронів-камікадзе RAM ІІ UAV.

Опитування свідчать, що 81% українців жертвували гроші на Збройні Сили України. І як за такої народної підтримки можна було не «зрадити» путіна?

Але у хворобливій уяві бункерного диктатора українська армія була продовженням українського народу, який, зі свого боку, був «єдиним» із російським.

Отже, своєю підтримкою ЗСУ та вірою в Перемогу українці добре нищать усі «зради» і фейки путіна.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Центр стратегічних комунікацій SPRAVDI

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-25 20:34:52