Україна і світ

Зеленський анонсував пункти допомоги мешканцям Херсона

У Херсоні поступово з’являтимуться пункти допомоги жителям, як це було на Харківщині.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час наради щодо стабілізаційних заходів на деокупованій території Херсонщини.

Наразі у Херсоні проживає 70-80 тис. осіб, у місті складна ситуація з електропостачанням і зв’язком.

– Усе повернеться. Так, на жаль, окупанти, які нищать усе на своєму шляху, зруйнували всю мережу електропостачання. Але наші служби працюють, і все повернеться, – наголосив президент.

Голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич зазначив, що зараз здійснюються заходи з відновлення зруйнованих ліній електропередачі, що йдуть на Херсонщину.

– Ми цілодобово опрацьовуємо це питання разом з Укренерго. Одразу за вибухотехніками йдуть наші електромонтери. І ми сподіваємося, що найближчим часом постачання електроенергії буде відновлене, – сказав він.

Також учасники наради обговорили надання допомоги сусідніми областями, зокрема Миколаївською та Дніпропетровською, у налагодженні логістики та поверненні нормального життя на звільнені території Херсонщини.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що сьогодні, 14 листопада, президент Володимир Зеленський відвідав Херсонську та Миколаївську області. Там глава держави поспілкувався з військовими та жителями звільнених територій.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-14 22:35:24