Україна і світ

Десантники 95-ї ОДШБР отримали нагороди за виконання бойових завдань

Командир одного з оперативно-тактичних угруповань, що звільняє від рашистів території тимчасово окупованої Луганщини, бригадний генерал Сергій Перець вручив найкращим воїнам 95-ї ОДШБР нагороди за виконання бойових завдань.

– Шановні воїни-десантники, бойові побратими! Вітаю Вас із Днем ракетних військ і артилерії та Днем інженерних військ. Дякую вам за виконання бойових завдань та бажаю всім миру, злагоди, удачі та скорішої перемоги! – наголосив бригадний генерал Сергій Перець.

Він вручив воїнам-десантникам відзнаки Міністерства оборони України, Луганської ОВА, а від себе – цінні подарунки (телефони IPhone).

Своєю чергою командир 95-ї ОДШБР полковник Дмитро Братішко також висловив слова вдячності артилеристам та інженерам з’єднання та вручив їм бригадні коїни і грамоти.

– Дякую вам за вашу службу та успішне виконання усіх поставлених завдань. За все, що ви робили і робите. Ваш вклад у Перемогу неоціненний. І це не просто слова! – підкреслив полковник Дмитро Братішко.

Наприкінці заходу усі присутні вшанували пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації хвилиною мочання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото автора

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-03 20:08:16