Україна і світ

На звільнених територіях Харківщини відновлено роботу 10 підрозділів поліції

Олексій Сергєєв. Фото: Дмитро Юрченко / АрміяInform

Про це під час брифінгу представників Сил безпеки та оборони України в Military Media Center повідомив начальник Департаменту організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Національної поліції України генерал поліції третього рангу Олексій Сергєєв.

— У Харківській області на звільнених територіях поліцією забезпечено стабілізаційні заходи у 221 населеному пункті. Відновлено роботу десяти підрозділів поліції. Слідчими підрозділами Національної поліції України на деокупованій території задокументовано 1774 воєнні злочини. У деокупованих районах Харківської області виявлено 23 місця, де росіяни незаконно утримували та катували наших громадян, — зазначив Олексій Сергєєв.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За його словами, в Харківській області працівниками вибухотехнічної служби Національної поліції України з початку деокупаційних заходів здійснено понад тисячу виїздів, обстежено територію загальною площею півтори тисячі гектарів. Вилучено 24 тисячі вибухонебезпечних предметів, знищено — дві з половиною тисячі.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-20 15:56:09