Україна і світ

Бен Воллес та Тоні Радакін вітають з Днем захисників і захисниць України

Міністр оборони Великої Британії Високоповажний Бен Воллес та Голова комітету начальників штабів Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії адмірал сер Тоні Радакін вітають з Днем захисників і захисниць України!

Про це у Facebook повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

«У той час як українці відзначають мужність і стійкість своїх Збройних Cил у День захисників, Британія та міжнародна спільнота солідарні з Україною, коли ми віддаємо данину найвищій жертві, принесеній багатьма людьми. Її (України) народ продемонстрував героїзм у найважчому випробуванні і ми продовжуватимемо стояти пліч-о-пліч із ними, коли вони захищатимуть свій суверенітет і своє майбутнє», – зазначив Міністр оборони Великої Британії Високоповажний Бен Воллес.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

«Героїзм і рішучість Збройних Сил України у стійкості Вашої державі викликали захоплення волелюбних народів усього світу. Ви показали Україну як безстрашну націю, яка ніколи не піддасться скоренню», – наголосив Голова комітету начальників штабів Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії адмірал сер Тоні Радакін.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-14 21:55:18