Україна і світ

Вибирати не доводиться: Мей Маск спить у гаражі Ілона, коли приїжджає до нього у гості

Мама Ілона Маска Мей спить у гаражі свого сина, коли приїжджає до нього в гості до Техасу. Про це модель розповіла в недавньому інтерв’ю, чим здивувала фанатів.

74-річна мама найбагатшої людини у світі заявила, що Ілон зовсім не цікавиться майном. Мей зізналася, що коли відвідує свого сина, їй доводиться ночувати у гаражі.

– У вас не може бути модного будинку поряд із ракетним майданчиком, – заявила мама Маска.

Це ще одне підтвердження слів Ілона – ще у квітні він заявив, що не має свого будинку, і часто залишається ночувати у вітальні друзів, коли подорожує країною з робочих питань.

Після цього він заявив, що його основне місце проживання – це орендоване у своєї компанії SpaceX житло вартістю $50 тис. – все це заради зручного відносно штаб-квартири компанії розташування.

Маск почав позбутися свого майна ще минулого літа, коли заявив, що присвятить своє життя Марсу та Землі, а не матеріальним речам та елементам розкоші, як це роблять інші мільярдери.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Щоправда, Ілон не може відмовитись від приватних літаків. Він придбав новенький Gulfstream G700 за $80 млн, і вважає, що він йому потрібен для швидкого переміщення – автомобілі не можуть так швидко їздити з однієї точки в іншу. Маск замовив його на заміну застарілої моделі 2015 року.

Мей Маск
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-28 13:18:43