Україна і світ

Ми не мовчатимемо! Imagine Dragons з’явилися на концерті до Дня незалежності

Американський інді-рок-гурт Imagine Dragons з’явився на концерті до Дня Незалежності України.

Колектив вийшов на зв’язок онлайн та заспівав пісню Believer для українців, зазначивши, що вони солідарні з нами та хочуть миру нашій країні. На момент виконання композиції вокаліст Ден Рейнольдс взяв у глядачів прапор України.


– Цей момент значно важливіший, ніж усі пісні, які ми колись писали чи співали. Ми зараз тут. І сьогодні найважливіше те, що зараз у 2022 році йде війна. Досі триває війна. Вмирають діти, а міста спалюють. Ми дивимося, як наші брати та сестри втрачають надію, культуру, країну. Потрібно протестувати, не можна мовчати. Ми не мовчатимемо, ми не зупинимося, поки Україна не житиме в мирі, – сказав перед виступом Рейнольдс.

Він додав, що вони не зупиняться, доки Україна не святкуватиме свою незалежність, яка їй належить. Тому не перестануть говорити про війну в нашій країні.

Зазначимо, що гурт активно підтримує Україну та наших громадян. У серпні Imagine Dragons розпочали світове турне на підтримку України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також вони сприятимуть збирати кошти для глобальної платформи допомоги Україні, яка була запущена у травні 2022 року, а також популяризувати напрямок Медична допомога.


Imagine Dragons
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-24 21:37:40