Україна і світ

Єгор Крутоголов передав антидрон захисникам Миколаєва

Актор Дизель Шоу на ICTV Єгор Крутоголов поділився новим волонтерським досягненням своєї команди. Цього разу Дизелі ініціювали збір коштів для ЗСУ і на отримані донати придбали антидрон.

– Нарешті ми його отримали! Не буду розповідати, через що ми пройшли, щоб цей антидрон опинився тут, але я радію, бо все ж таки нам це вдалося. Дякую всім, хто донатив! Слава Нації! – написав Крутоголов у Facebook.

Дрон – це подарунок Миколаєву від Дизель Шоу та усіх відданих його фанатів, розповів Єгор. Донати на новий прибор для армії України надходили з різних країн та навіть континентів.

– Так довго його виробляли, довго доставляли, але головне — він тут і дуже скоро почне рятувати життя українців! – прокоментував Єгор.

Придбана гвинтівка-антидрон допомагатиме українським воєнним знищувати безпілотники. Прибор пригнічує канали управління, супутникову навігацію та перешкоджає передачі даних між оператором і безпілотником.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нещодавно Дизель Студіо заснували Благодійну організацію Дизель Фонд, мета якої — допомога ЗСУ, ТрО та всім українцям, що захищають рідну землю від фашистської навали.

Єгор Крутоголов передав антидрон захисникам Миколаєва
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-12 18:34:55