Україна і світ

”Тут буде російська земля, або пустеля”: терористи з РФ погрожують підірвати ЗАЕС

Російські терористи заявили про готовність підірвати заміновану ЗАЕС. Про це повідомив Енергоатом у своєму Telegram-каналі.

Зазначається, що росіяни не приховують своїх планів і відкрито шантажують увесь світ, заявляючи про мінування Запорізької АЕС та готовність її підірвати.

У своїй заяві начальник військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту ЗС Росії генерал-майор Валерій Васильєв, котрий зараз командує гарнізоном ЗАЕС, сказав, що “тут буде або російська земля, або випалена пустеля”.

— Як ви знаєте, ми замінували усі важливі об’єкти Запорізької атомної станції. І ми не приховуємо цього від ворога. Ми їх попередили. Ворог знає, що станція буде або російською, або нічиєю. Ми готові до наслідків цього кроку.

І ви, воїни-визволителі, повинні розуміти, що іншого шляху ми не маємо. І якщо буде найжорсткіший наказ – ми маємо виконати його з честю! – передає його заяву Енергоатом.

Раніше представник пресслужби ГУР МО Андрій Юсов повідомив, що відомство має підтверджену інформацію щодо мінування енергоблоків ЗАЕС російськими військами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Енергоатом

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-08 15:27:15