Україна і світ

ЗСУ завдали удару по Антонівському мосту на Херсонщині

У Херсонській області пізно ввечері 26 липня було чути вибухи біля Антонівського мосту. Про це повідомили очевидці у соцмережах. За попередніми даними, удару по мосту завдали Збройні сили України.

Оновлено 27 липня о 8.28. Речниця ОК Південь Наталя Гуменюк на запитання ведучого Свободи слова на ICTV Вадима Карп’яка в ефірі національного телемарафону підтвердила удар по Антонівському мосту в Херсоні.

Вона також повідомила, що гарні новини будуть приходити з Херсона і надалі. Адже наші збройні сили тримають під вогневим контролем стратегічно важливі шляхи, які мають для ворога критичне значення.

– У нас все йде вперед. Ми рухаємося за тими стратегічними напрямками, які собі окреслили. І нікому нас не зупинити, навіть ворогові, – запевнила Гуменюк.

Антонівський міст є ключовим елементом постачання для російських підрозділів у Херсон через лівобережжя.



Росіяни спочатку заявили, що їхня ППО начебто збила всі ракети, які були направлені на Антонівський міст. Проте на ранок терористам довелося визнати, що влучання все ж було. Окупаційна “влада” повідомляє про пошкодження мосту та перекриття руху ним.

Напередодні радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що вже упродовж трьох діб російські окупанти переправляють озброєння на Херсонський напрямок.

Раніше генерал-лейтенант Ігор Романенко повідомив, що ЗСУ взяли під вогневий контроль ситуацію з Антонівським мостом в окупованому Херсоні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

23 липня стало відомо, що наші військові влучили в Дар’ївський міст через річку Інгулець.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-27 11:35:47