Україна і світ

На Херсонщині у ЗСУ є нагода знищити угруповання військ РФ – Жданов

ЗСУ почали знищувати угруповання російської армії в Херсонській області. Про це в інтерв’ю Радіо НВ заявив військовий експерт Олег Жданов.

— На Херсонщині я бачу, що у нас з’явилася нагода поступово придушити угруповання російських військ на правому березі від річки Дніпро. Ми вже починаємо знищення цього угруповання, судячи по ударах, які завдають ЗСУ в останню добу, або (можемо, – Ред.) змусити їх здатися у полон. Шляхів відходу у них немає, — заявив він.

Він додав, що українські військові знищили Дар’ївський міст, внаслідок чого угрупування російських військ не правому березі Дніпра “розсічене навпіл”.

— Фактично немає зв’язку між північною і південними частинами цього угруповання. У нас є перспектива видавити або знищити його, — зазначив він.

Жданов раніше наголошував, що українська армія намагається за малих втрат придавити угрупування російських військ на Херсонському напрямку до Дніпра та змусити його здатися.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Він зазначив, що на Херсонському напрямку українська армія вже працює за опорними пунктами, завдаючи удари як штурмовою авіацією так і артилерією.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-25 21:22:00