Україна і світ

Був рак агресивної форми: чоловік Писанки назвав причину її смерті та коли пройде прощання

Чоловік акторки Руслани Писанки Ігор Ісаков назвав причину її смерті. Також він сказав, де відбудеться прощання із зіркою.

Ігор зізнався, що довго не міг відкрити Facebook через кількість співчуття. Боявся, що не вистачить сліз для того, щоби все прочитати.

– Знаю, що маю повідомити, тому – в Русі був рак, на жаль, агресивна форма і трохи запущений… Але так як боролася вона, я б не зміг навіть на половину… На жаль, імунітет не витримав… Отже, на жаль, смерть та кремація, – розповів Ісаков.

Перше місце прощання – Німеччина місто Кайзерлаутерн. Час та точне місце повідомлять трохи згодом. Після оформлення всіх паперів, Ігор привезе порох Писанки додому – до Києва. Місце та час похорону він напише згодом.

– Безмежно вдячний усім. Мій стан зараз опишу синонімами: розчавлений, зламаний, знищений… Знаю, що це ніколи не сподобалося б моєї дружині, тому намагаюся потроху починати відпускати. Спробую зрозуміти зміст її улюбленого вислову – життя прекрасне… Люблю вас. Дякую за те, що ви поділяєте цей біль зі мною. Молюсь за вас, за Україну. І точно знаю, що Бог забере її до себе, оскільки я точно знаю, що вона точно того варта, – підсумував Ісаков.

Згодом він оприлюднив ще один пост, в якому сказав, що багато друзів акторки просять номер його карти, проте гроші для похорону дружини – у нього є. Ігор вирішив направити переведені кошти на допомогу дитині, яка хворіє на те ж, чим хворіла Руслана.

– Я відкрив нову карту, вже й закинув на неї перші 10 тис. грн… Давайте зробимо добро для Русі. Всі гроші я передам якійсь зовсім не знайомій дитині – дівчинці чи хлопчику, які хворіють на щось подібне до того, що було в Русі… Якщо ми врятуємо хоч одне життя, то все це має сенс… Не знаю, чи красиво написав, але відчуваю щось дуже добре… Життя для дитини, другий шанс, не дарма. Впевнений, що Русечці це сподобається, – зазначив Ігор.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Уранці 19 липня український шоу-бізнес сколихнула сумна новина — акторка та ведуча Руслана Писанка померла в Німеччині, де боролася із тяжкою хворобою.

Був рак агресивної форми: чоловік Писанки назвав причину її смерті та коли пройде прощання
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-22 10:53:01