Україна і світ
Млинці з мʼясним фаршем: рецепт, який сподобається всім
![](https://news.lviv-company.in.ua/wp-content/uploads/2025/02/mlynczy-z-myasom-780x470.jpg)
Млинці з м’ясом – смачна і ситна страва, яку можна подавати вдома з будь-якої нагоди і навіть брати з собою на роботу чи в дорогу.
Як приготувати млинці з м’ясним фаршем на Масляну 2025, читайте в матеріалі Факти ICTV.
Млинці з м’ясом: рецепт
Тісто для фаршированих млинців можна приготувати на молоці, кефірі, сироватці, окропі і навіть на воді. Для млинців із м’ясним фаршем рецепт підійде будь-який.
Зараз дивляться
Інгредієнти:
Для тіста:
- молоко – 500 мл
- цукор – 40 г
- сіль – 5 г
- борошно – 250 г
- олія – 20 мл
- яйця – 3 шт.
Для начинки млинців:
- фарш м’ясний – 250 г
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- сіль, перець чорний мелений, перець червоний мелений – до смаку.
Приготування:
- Приготуйте тісто. Підігрійте молоко до температури 30°С. Додайте цукор, сіль, олію. Добре переміщайте.
- Потім збийте яйця, вилийте у суміш та знову розмішайте.
- У просіяне борошно поступово додавайте яєчно-молочну суміш, постійно її помішуючи. Коли маса стане однорідною, накрийте миску рушником та залиште на 15-20 хв.
- Доки тісто відпочиває, приготуйте фарш для млинців із м’ясом. На розігрітій пательні обсмажте дрібно нарізану цибулю до м’якості, а потім додайте м’ясний фарш і тушкуйте його до готовності. Якщо хочете, щоб начинка була більш гострою, додайте більше червоного перцю. Продовжуйте тушкувати фарш для млинців до готовності.
- Після цього випікайте млинці на гарячій пательні, змащеній олією або шматочком сала. Налийте тісто тонким шаром та розподіліть його рівномірно по всій поверхні пательні. Щойно млинець набуде золотистого кольору з одного боку, переверніть його на інший.
- Покладіть у кожний млинець начинку та згорніть у рулет. За бажання холодні млинці з м’ясом можна підігріти до рум’яної скоринки.
Ось і все – подавайте на стіл готові млинці з м’ясним фаршем. Рецепт сподобається всім, запевняємо!
Джерело ФАКТИ. ICTV
2025-02-11 16:38:00