Україна і світ

Таня Муіньо зняла кліп для Леді Гаги на пісню Disease


Режисерка Таня Муіньо зняла кліп на пісню Disease американської співачки Леді Гаги. Це далеко не перша робота українки зі всесвітньо відомими зірками.

Таня Муіньо зняла кліп для Леді Гаги

Відомо, що реліз кліпу і пісні Гаги заплановано на 25 жовтня 2024 року. Артистка активно тизерить свою роботу, і до кліпу доклала руку знаменита одеситка Таня Муіньо.

У ролику можна побачити дівчину, яка тікає від водія авто. Людина за кермом приховує своє обличчя в тіні за допомогою капелюха.

Це вже друга робота Тані над кліпом для всесвітньо відомих зірок за жовтень. На початку місяця Муіньо зняла кліп на трек Mantra для південнокорейської виконавиці Jennie. Ролик зібрали мільйони переглядів всього за лічені години після релізу.

За останні роки українка зняла кліпи для Гаррі Стайлза, Doja Cat, Дуа Ліпи і навіть допомогла поставити номер для України на Євробаченні 2024. Тоді Jerry Heil і Alyona Alyona посіли третє місце.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До речі, за кліп Doja Cat Муіньо була номінована на премію MTV Video Music Awards 2023, а за ролик для Гаррі Стайлза – на Греммі 2023.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-24 16:15:34