Україна і світ

Помер Рон Елі – зірка серіалу про Тарзана


Актор Рон Елі, який зіграв Тарзана у телесеріалі 1960-х років, помер у віці 86 років. Його донька, Кірстен Казале Елі, повідомила, що актор пішов з життя у своєму будинку в Лос-Аламосі у Каліфорнії.

Помер Рон Елі – що відомо

Донька зірки присвятила батькові пост у соцмережах, написавши, що світ втратив одного з найвидатніших людей, яких коли-небудь знав. ЗМІ зʼясували, що актора не стало ще 29 вересня, але про його смерть стало відомо лише зараз.

Актор відрізнявся високим зростом у 1,93 метра та міцною статурою, що допомогло йому створити сучасний образ Тарзана, який пізніше став культовим завдяки фільмам Діснея. Рон Елі втілив героя, створеного письменником Едгаром Берроузом на початку XX століття.

Рон Елі також зіграв головну роль у пригодницькому фільмі 1975 року Док Севідж: Людина з бронзи. Відомо, що під час роботи у Тарзані він виконував трюки самостійно та працював безпосередньо з тиграми, шимпанзе та іншими тваринами, які стали друзями його персонажа.

Якось в інтервʼю Елі розповідав, що спочатку не хотів братися за роль красеня з джунглів, але агент переконав його у тому, що шоу матиме успіх, і виявився правим.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Американська кіноіндустрія нещодавно попрощалася ще з однією своєю легендою. Актор Майкл Ньюман, відомий за роллю в серіалі Рятувальники Малібу, помер у віці 68 років. Він 18 років боровся з хворобою Паркінсона, а причиною стали ускладнення із серцем.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-24 15:24:50