Україна і світ

Нависла небезпека: “позашлюбний син” Чарльза III і Каміли погрожує королю


Охорона короля Британії Чарльза III і Каміли переведена в режим підвищеної готовності. Зараз королівська пара перебуває у відрядженні, і монарх уже встиг зіткнутися з погрозами.

Чарльзу III загрожує небезпека

Відомо, що монарху погрожував 58-річний Саймон Чарльз Доранте-Дей – він переконаний, що є позашлюбним сином короля і королеви. За версією Саймона, одразу після народження його усиновили співробітники королівського палацу.

Він роками домагався тесту ДНК, але після нещодавньої витівки служба безпеки Чарльза III буде за ним пильно спостерігати.

Після оголошення туру короля, Саймон натякнув на свій план помсти королівській подружній парі, який нібито реалізується 25 жовтня в Сіднеї.

– Що я збираюся робити цього разу? Ну, я був би дуже дурною людиною, якби не вжив заходів, коли він (Чарльз III, – Ред.) опиниться в тій самій юрисдикції, що і я. Але я думаю, що було б ще більшою дурістю передчасно розкривати свої плани, – написав чоловік у соцмережах.

Відомо, що Саймон був усиновлений 1966 року – на момент його народження Чарльзу було 17 років, а Камілі – 18 років. За його словами, названа бабуся допомогла йому організувати життя вигнанця, і тепер він хоче зробити правду про свою спорідненість публічною.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нещодавно Чарльз III зіткнувся з критикою в Австралії. Сенатор країни почала кричати про те, що монарх не є її королем, і землі належать не йому.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-24 15:15:23