Україна і світ

Перемога не настане просто так: Марія Скиба закликала приєднуватися до Друзів ДШВ


Журналістка, ведуча загальнонаціонального телемарафону Єдині новини, ведуча каналу Ми-Україна Марія Скиба долучилася до платформи Друзі ДШВ та закликала українців зробити те ж саме.

Марія Скиба стала другом ДШВ

Ведуча наголосила, що перемога України у війні з РФ не настане просто так, адже для цього кожному з нас потрібно докласти зусиль. Для українських захисників важлива кожна хвилина підтримки від тилу: як моральна, так і грошова.

Фінансово підтримати воїнів Десантно-штурмових військ можна через всеукраїнську платформу Друзі ДШВ. Марія Скиба пояснила, як це зробити.

– Я долучаюся сама і тебе запрошую стати другом ДШВ. Це платформа, де ти можеш підтримати Десантно-штурмові війська в цілому або конкретну бригаду, якій хочеш допомогти. Все просто – реєструєшся на сайті і оформлюєш або щомісячний донат, або разову допомогу, – сказала ведуча.

Марія зазначила, що за підписку на автоматичні щомісячні донати і регулярні внески громадяни можуть отримати подарунки від Десантно-штурмових військ.

– Стань другом ДШВ та підтримай наших героїв через платформу Друзі ДШВ. Наближаємо перемогу разом! – додала ведуча.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нещодавно зіркову спільноу друзів ДШВ поповнила Катерина Кузнецова. За словами акторки, вона щомісяця донатить через платформу Друзі ДШВ, і таким чином робить маленький вклад у майбутнє нашої держави.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-24 15:00:34