Україна і світ

Номер бабусі та автограф тата: Цимбалюк розповів про особливі татуювання


Зірка серіалу Звʼязок на Новому каналі Тарас Цимбалюк підрахував, скільки татуювань має на тілі. Актор також зізнався, чи не заважають малюнки в його карʼєрі.

Тарас Цимбалюк про татуювання

Учасник шоу Хто зверху? за лаштунками проєкту назвав кількість своїх тату. Він спеціально полічив їх і нарахував 65 малюнків.

– Першу татуху набив абсолютно рандомно. Це цитата Омара Хаяма: “Всі дороги ведуть до людей”. Серед пам’ятних також: номер телефону покійної бабусі, з якого вона нам постійно дзвонила, та автограф тата. А взагалі щодо татуювань позиція проста: сьогодні побачив у Pinterest, а вже завтра набив. Я візуал, – зізнався Тарас.

Цимбалюк додав, що завжди прагнув бути “актором із татухами”. Орієнтирами у цьому в нього були улюблені артисти.

– Мені імпонують актори Том Гарді та Джонні Депп, які інтегрували в кіно культ своєї особистості. Вони хотіли бути собою та водночас зніматись у кіно. І їм це вдалося! З тату чи без – головне виконувати роботу якісно, – прокоментував наявність тату Тарас Цимбалюк.

Актор розповів, що раніше в українській кіноіндустрії було правило – не показувати тату. Тараса це завжди дивувало.

– На вулиці безліч людей із тату. Вони працюють на будь-яких посадах і в усіх сферах. Попри це донедавна мені замальовували татухи в кіно. Це припинилося, коли я помаленьку “обріс” класними ролями, і моя популярність масштабувалася, – поділився артист.

Тарас Цимбалюк додав, що тепер його тату не лише не закривають гримом, а ще й домальовують. Саме так сталося під час роботи над фільмом Конотопська відьма.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У соцмережах актор періодично показує татуювання, які додаються на його тілі. Дещо, буває, Цимбалюк переробляє – наприклад, якось попрохав майстра набити зірку поверх числа 26.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-24 14:19:03