Львівський портал

У Львові відкрили центр рекрутингу 125 бригади тероборони

У понеділок, 30 вересня, у Львові розпочав роботу офіс служби рекрутингу 125 окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Центр рекрутингу працює з понеділка до п’ятниці з 09:00 до 18:00 у приміщенні ЦНАПу на вул. Костя Левицького, 67.

«Усі зацікавлені можуть поспілкуватись з офіцерами управління бригади та підпорядкованих батальйонів, отримати перелік вакансій, а у разі зацікавленості – поговорити з майбутніми командирами обраного підрозділу», – зазначають у 125 бригаді тероборони ЗСУ.

У рекрутинговому центрі не вручають повісток, а лише надають інформацію та консультації, а при обранні посади – надають рекомендаційний лист, на підставі якого охочий буде зарахований у обраний нею підрозділ.

Нагадаємо, що перший в Україні центр рекрутингу української армії відкрили саме у Львові цьогоріч в лютому на вул. Костя Левицького. Тут можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в ЗСУ, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію у війську. Повісток у цьому закладі ніхто не вручає.

Дотепер працівники центру рекрутингу надали понад 2200 консультацій щодо особливостей та алгоритмів залучення на військову службу. Також налагоджено контакти більше ніж із 100 військовими частинами.

Додамо, що за останні пів року по всій Україні запрацювали уже близько 30 рекрутингових центрів, які допомагають громадянам визначитись з посадою та обрати військову частину з урахуванням як попереднього досвіду, освіти, власних побажань, так і потреб ЗСУ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-30 16:24:51