Львівський портал

Викрили колишнього вчителя, що ґвалтував дітей і намагався сховатися у монастирі

Правоохоронці викрили колишнього вчителя фізкультури, який ґвалтував та розбещував хлопчиків у Харкові та намагався «сховався» у монастирі на Тернопільщині, повідомляє Львівський портал.

У Офісі генпрокуратури повідомили, що зловмиснику повідомлено про підозру у зґвалтуванні особи, яка не досягла чотирнадцяти років, та у вчиненні розпусних дій щодо малолітньої особи.

За даними слідства, у 2018-2021 роках підозрюваний працював вчителем фізичної культури у різних навчальних закладах міста. Правоохоронці встановили, що протягом цього періоду він чинив сексуальні дії стосовно школярів. Потерпілими стали троє хлопчиків.

У 2018 році підозрюваний зґвалтував у спортивній залі 12-річного учня гімназії, де працював.

Потім він працевлаштувався до школи. У 2019 та 2021 роках він піддавав розбещенню двох учнів віком 11 та 13 років. Надалі підозрюваний звільнився та переїхав жити до чоловічого монастиря у Тернопільській області.

На сьогодні вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 15 років тюрми.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-27 18:56:01