Україна і світ

Наслідки російського авіаудару по центру Краматорська: фоторепортаж

Кореспонденти АрміяInform побували на місці ворожих ударів.

Один удар прийшовся на 10-поверховий будинок, влучання сталося в районі 7 поверху. У будинку потрощені перекриття, вибиті вікна, двері, зруйновано балкони. Також поблизу будинку пошкоджено автомобілі.









Інше влучання сталося у 5-поверхівку, повністю пошкоджений дах і квартири верхнього поверху, вибиті вікна та двері у багатьох квартирах.

Внаслідок ударів також пошкоджені кілька прилеглих будинків, магазинів та кафе.

За офіційною інформацією місцевої влади, через ворожі удари загинули дві людини і ще 19 цивільних дістали поранення, серед них троє дітей.






Постраждалих до медичного закладу. Пошуково-рятувальна операція триває — під завалами можуть перебувати люди.

Донецька обласна прокуратура повідомила, що російська авіація завдала ударів по Краматорську, ймовірно, ФАБ-250 з УМПК. Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, 23 вересня російські війська також обстріляли Краматорськ. Унаслідок цього щонайменше одна людина загинула й одна дістала поранення

Як повідомляла АрміяInform, на Краматорському напрямку тривають бої в районах Григорівки, Часового Яру та Кліщіївки. Противник намагається потіснити українських захисників.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото Олени Худякової

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-09-25 19:57:16