Львівський портал

Мешканець Бродів переробляв стартові пістолети

У Бродах затримали 33-річного місцевого мешканця, який власноруч переробляв стартові пістолети та кулі до них і продавав зброю в Інтернеті. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівщини.

За даними слідства що бродівчанин закуповував стартові пістолети, які в подальшому переробляв для стрільби травматичними набоями, а також переробляв стандартні патрони травматичної дії, споряджені гумовими кулями, збільшуючи їхню потужність.

Перероблений «товар» він збував серед охочих, яких знаходив у мережі Інтернет. Поштові відправлення клієнтам він надсилав під вигаданим іменем.

Поліцейські задокументували кілька фактів такої незаконної реалізації зброї та боєприпасів і затримали фігуранта 19 вересня.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у затриманого кілька одиниць короткоствольної зброї, патрони різного калібру, капсюлі, порох, інструмент для переробки зброї та інші речові докази. Усе це скерували на експертизу.

33-річному чоловіку оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років тюрми.

Досудове розслідування триває.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-23 11:24:57