Україна і світ

Моя творчість нагадує 80-ті: Вікторія Ніро про ефіри з військовими, Дана Балана і хейт


Співачка Вікторія Ніро (Victoria Niro) у свої 20 років встигла випустити низку авторських хітів, набрати багатотисячну аудиторію в TikTok, а також стати улюбленицею українських захисників.

В ексклюзивному інтерв’ю Фактам ICTV.Life Вікторія розповіла, хто їй допомагає будувати кар’єру, з ким хоче заспівати дуетом та як підтримує наших військових.

Також співачка зізналась, чи планує брати участь у Нацвідборі на Євробачення 2025 та чи спілкується з Даном Баланом.

Про розвиток кар’єри і треки, які варто послухати

– Як можете охарактеризувати свою творчість для людей, які ще з нею не знайомі? Які треки варто послухати, щоб познайомитися з Вікторією Ніро?

– Моя творчість трошки нагадує 80-ті. У кожній роботі є щось з минулого. Всі, хто мене знають, в курсі, що я дуже люблю музику 80-х. Не 90-х. Вона дуже мелодична, якась така добра, жива і, на мою думку, в ті часи це було про творчість. Якщо хочете познайомитися з тим, що я роблю, назву топкомпозиції на різний настрій.

Якщо вас всі дістали, раджу пісню, яку в народі назвали “пісня-антистрес” – Рожеві окуляри. Прослухаєте приспів, і все буде ясно! Якщо ви, наприклад, не встигаєте до психолога, а треба терміново випустити пар, вмикайте Рожеві окуляри, емоційний стан стабілізується, гарантую!

Тиха вода – дуже романтична та емоційна пісня для закоханих. Непокірна голова – це про характер і непокору, впертість, наполегливість, відстоювання своїх кордонів, коли дають непрохані поради. Не знаю – це просто магічна пісня, життєва історія, почута з TikTok. Її зацінили дуже багато людей, завдяки їй про мене дізналися ще більше.

А днями вийшов новий трек Без тебе – лірична композиція, яка подарує вам підтримку і казковий настрій. Вона про те, що навіть якщо стосунки закінчуються, теплі спогади і віра у світле майбутнє лишаються назавжди.

– З якими складнощами ви стикаєтеся, намагаючись побудувати кар’єру?

– Наразі, скажу чесно, я не зіштовхувалась з якимись перепонами. У мене є друзі, які мені дуже допомагають, це реп-тусовка, в яку мене прийняли, хоча я виконую попмузику. Вони мене дуже люблять, поважають, і я їх теж.

Ми нарощуємо знайомства, люди йдуть назустріч, а я рухаюсь поступово, аналізую помилки, щось роблю. Щось виходить, щось – ні. Знайомлюся з класними людьми, ось зараз познайомились із вами. Все йде так, як має бути.

– Самотужки доволі важко просувати свою творчість. Чи плануєте співпрацювати з лейблами чи продюсерськими центрами?

– О, ні. На жаль, це не моє, кажу з власного досвіду. Але комусь співпраця з лейблами дуже підходить і йде на користь. Це все індивідуально. Мені тато допомагає і мої друзі.

Вікторія Ніро

Фото: PR

Про зірок-зрадників і співпрацю з Бардашем

– Розкажіть про вашу співпрацю з продюсером Юрієм Бардашем, який після початку війни втік до РФ.

– Наша співпраця закінчилась, навіть не почавшись. Я бачила його перед війною 2-3 рази, він був зацікавлений у співпраці, щоб просувати і розвивати українське.

Всі знали, що він толковий продюсер і на той час він висловлював проукраїнську позицію. Це вже зараз ми розуміємо, що він приховував любов до країни-ворога Росії. Я більше нічого не можу сказати. На щастя, співпраця не відбулася.

– Як взагалі ставитесь до зірок-зрадників?

– А як до них можна ставитись? Зрада для мене — синонім вислову “ніж у спину”. Немає ні розуміння, ні пробачення цьому.

Про Євробачення, Дана Балана і майбутні дуети

– Минулого року ви потрапили до лонгліста Національного відбору на Євробачення. Чи плануєте брати участь у Нацвідборі на Євробачення 2025?

– Я дуже хочу спробувати, але, найімовірніше, не цього року. Я поки не відчуваю, з чим саме і що саме я б хотіла показати там і як правильно це зробити.

Вікторія Ніро

Фото: PR

– Раніше ви казали, що мрієте заспівати зі Skofka, Kalush та Океаном Ельзи. З ким ще з українських виконавців хочете заспівати дуетом? Чию музику взагалі слухаєте?

– Мої бажання не змінились! Але ще дуже хотіла б заспівати з Jerry Heil, дуже поважаю її талант і простоту, це мені імпонує.

Також дуже хочу заспівати зі своїм другом, репером Олегом Шершнем, який є автором текстів до багатьох моїх пісень. Зараз я слухаю Sade, Phill Colins, George Michael і, може пам’ятаєте, гурт Nana? Чогось зараз по вайбу подобається.

– Ви виступали з Даном Баланом після того, як він помітив ваш кавер на його пісню Мені треба. Чи спілкуєтесь зараз? Нещодавно він вперше за повномасштабну війну приїхав в Україну.

– Так, у нас дружнє спілкування. Не можу сказати, що тісне, але на свята ми завжди одне одного вітаємо, можемо просто запитати, як справи, чи коментувати треки одне одного.

– Зі збільшенням популярності зазвичай збільшується й кількість хейту в мережі. Як часто отримуєте негативні коментарі у свій бік та як реагуєте на хейт?

– Хейт є, але, на диво, мізерний. Або це такий хейт, який я навіть не знаю як класифікувати. Хочуть ніби просто зачепити, образити, але воно якось не дуже стосується творчості. Наприклад, пишуть: Одягни брекети або У тебе око косить. На таке я навіть не реагую. Хоча деколи можу огризатись – все залежить від настрою.

– Росіяни вас слухають? Пишуть коментарі у TikTok чи, може, в особисті повідомлення?

– Судячи з коментарів, слухають. В особистих, здається, я не помічала, але під час стримів деколи забігають і пишуть дурню, намагаються образити, але я просто їх блокую. Буває, між ними і моїми прихильниками виникають баталії.

Вікторія Ніро

Фото: PR

Про ефіри з військовими в TikTok

– Ваші треки нерідко використовують військові. Які були перші емоції, коли ви побачили відео захисників під свої пісні, і що відчуваєте зараз, коли бачите їх знову і знову?

– Певну гордість, але не за мій трек, а більше за них. Також відчуваю вдячність. Знаєте, що помітила? Уявіть, вони знаходять час, щоб підтримати своїх у тилу. Ви уявляєте рівень їхньої доброти?

Тому я про це постійно говорю і дуже прошу, що треба допомагати будь-яким способом, хто як може. Я завжди кажу, що немає поняття малих донатів. Деколи навіть проста людська розмова дуже підтримує наших захисників і захисниць.

– Чи виступаєте перед захисниками на фронті? 

– Я на фронт ще не їздила. Багатьох військових знаю поіменно, вже скоро буде 3 роки, як вони заходять до мене в гості на ефіри в TikTok. Але мушу сказати, що багато, на жаль, загинуло.

Я і далі проводжу ефіри, на які приходять в гості на кухню нові люди, які теж стають частиною нашої великої родини, в мене є чат в Telegram Родина. Коли приїжджала в госпіталь, мені було дуже приємно, що військові знають мої пісні, сидять на ефірах. Я і далі продовжуватиму виходити в ефіри, щоб піднімати людям настрій.

Вікторія Ніро

Фото: PR

– Якою ви бачите творчість Вікторії Ніро через 5 років? Які творчі цілі собі ставите на майбутнє?

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Хочу написати супер-супер міжнародні хіти на всі часи, ну, або один, але потужний такий! От як в Дана Балана є світовий хіт Numa Numa!


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-13 16:03:24