Україна і світ

Куди поїхати на вихідних: Alyona Alyona назвала улюблені місця


Реп-виконавиця Alyona Alyona назвала місця в Україні, куди варто вирушити на вихідних, щоб перезавантажитися і надихнутися.

Куди поїхати на вихідних – поради від Alyona Alyona

Артистка зазначила, що через щільний робочий графік їй не вдається думати про конкретні локації. На вихідних їй хочеться більше часу проводити з рідними, тому вона обов’язково їде до них.

– Вихідні разом із сім’єю надихають мене, і неважливо, де саме проходять. Зустрічі з найближчими заряджають, – поділилася Alyona Alyona за лаштунками шоу Хто зверху?.

Під час повномасштабного вторгнення виконавиця переїхала зі столиці до Вигоди – селища, яке розташоване біля підніжжя Карпат та в двох годинах їзди від Івано-Франківська. Саме там є незвідані пам’ятки, які треба побачити на власні очі.

– На першому місці – покататися на карпатському трамвайчику у Вигоді. Так відчуєте єднання з природою і відкриєте історичні місцевості. Буде дуже яскрава подорож, особливо якщо проведете цей час із близькими, – каже Alyona Alyona.

Також реперка радить погуляти вулицями Харкова і вкотре надихнутися незламністю українців. Місто й область перебувають під майже щоденними російськими обстрілами, однак мешканці не втрачають надію.

– Коли перебуваєш там, то розумієш: ще не вмерла Україна! Люди продовжують жити й вірити в перемогу, – сказала Alyona Alyona.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Варто додати, що Харків та інші міста України щодня тероризують російські окупанти, тому важливо дбати про свою безпеку і реагувати на сигнали повітряної тривоги.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-13 12:29:23