Україна і світ

Зіграла саму себе: перша леді Франції з’явилася в серіалі Емілі в Парижі


Перша леді Франції Бріжит Макрон зіграла саму себе в серіалі Емілі в Парижі. Останні п’ять серій четвертого сезону вийшли на Netflix 12 вересня.

Перша леді Франції зіграла в Емілі в Парижі

В одній із серій головна героїня Емілі Купер, яку зіграла акторка Лілі Коллінз, підійшла до Бріжит Макрон у ресторані. Виявилося, що перша леді Франції підписана на Купер в Instagram.

У короткій сцені Емілі каже, що обожнює Францію, а Макрон – що Франція любить її. Після цього героїні роблять спільне селфі. Перша леді з’явилася в кадрі у власному одязі і не виконувала жодних особливих команд від сценаристів.

Як зазначила Лілі Коллінз, ідея запросити Бріжит Макрон до серіалу виникла ще в грудні 2022 року, коли вона і автор проєкту Даррен Стар зустрілися з першою леді Франції в Єлисейському палаці.

– Вона – палка шанувальниця нашого шоу і з великим гумором сприйняла згадку про себе в першому сезоні. Зйомки з нею були для мене честю і справжньою радістю, – сказала Коллінз журналу Elle.

Даррен Стар заявив, що пані Макрон має неабиякий талант. Це вже вдруге, коли дружина президента Еммануеля Макрона грає саму себе на екрані. У 2018 році вона з’явилася у французькому комедійному серіалі Vestiaires, що розповідає про двох плавців з інвалідністю.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також раніше було оголошено про початок знімання біографічного фільму Бріжит, вільна жінка (Brigitte, une femme libre).


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-13 08:52:24