Україна і світ

Ніж у спину: Вікторія Ніро про зірок-зрадників і співпрацю з Бардашем


Українська співачка Вікторія Ніро висловилася про зірок-зрадників, а також розповіла про співпрацю з продюсером Юрієм Бардашем, який втік в Росію та отримав паспорт країни-агресора.

Вікторія Ніро про Бардаша і зірок-зрадників

В ексклюзивному інтерв’ю Фактам ICTV.Life співачка зізналась, що до початку повномасштабної війни музичний продюсер Юрій Бардаш був зацікавлений у її просуванні. Однак їхня співпраця так і не відбулася, чому Вікторія зараз рада.

– Я бачила його перед війною 2-3 рази, він був зацікавлений у співпраці, щоб просувати і розвивати українське. Всі знали, що він толковий продюсер і на той час він висловлював проукраїнську позицію. Це вже зараз ми розуміємо, що він приховував любов до країни-ворога Росії. Я більше нічого не можу сказати. На щастя, співпраця не відбулася, – поділилася співачка.

За словами Вікторії, вона не планує співпрацювати з лейблами чи продюсерськими центрами, адже у неї вже був такий досвід. Просувати свою творчість співачці допомагає тато і друзі.

Зараз дивляться

Коментуючи позицію зірок, які стали на бік Росії, Вікторія зазначила, що зрада для неї є синонімом виразу “ніж у спину”. Ніро наголосила, що таким вчинкам “немає ні розуміння, ні пробачення”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Повне ексклюзивне інтерв’ю з Вікторією Ніро – читайте на Фактах ICTV.Life у п’ятницю, 13 вересня.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-11 16:07:07