Україна і світ

Справжня любов ніколи не помирає: Нікіта Кісельов про розставання з коханою


Український співак та композитор Нікіта Кісельов в ексклюзивному інтерв’ю Фактам ICTV.Life розповів про розставання з коханою людиною. Артист зізнався, що йому допомогло пережити складний період і почати все спочатку.

Також він розповів про створення нової пісні Полин. За словами Нікіти, це історія, де кохання залишає після себе лише попіл, але водночас стає поштовхом до нового розділу життя. 

Про пісню Полин та розставання

– Чому сповнений кохання співак та композитор написав пісню про розставання?

Зараз дивляться

– Я хочу підтримати людей, яким розбивали серце, в яких складалися ситуації в житті, коли любов зникала, її не ставало. Цією піснею я хотів підтримати людей і дати надію та віру в те, що це всього лише шлях до великого кохання.

– Що надихнуло вас заспівати про кохання, що закінчилося?

– Я співаю дуже багато пісень про кохання, яке ще живе, яке щасливе, сповнене радощами і приємними емоціями. Але в житті буває по-різному, тож я вирішив описати свою історію, яка, мені здається, може відгукнутися багатьом.

– Чи переживали ви розставання сам?

– Так, я переживав розставання. Це, звісно, дуже болісно, неприємно, але буває так, що це просто необхідно.

– Як ви впоралися зі своїми емоціями в цей період?

– Мені дуже допомогла музика, це моя улюблена справа. Я думаю, що кожній людині, яка про щось мріє у своєму житті, варто згадати про цю мрію і щосили йти до неї. І тоді, я впевнений, все стане на свої місця.

Про кохання і кризу в стосунках

– Як людям, які переживають проблеми у стосунках, розрізнити звичайну кризу та справжній кінець?

– Якщо у вас криза, то можна спробувати уявити себе без людини, з якою ви зараз. Якщо вам буде добре і у вас не з’явиться жодних емоцій, то, можливо, потрібно розходитися. Якщо все ж таки ви розумієте, що не можете один без одного, то треба щосили намагатися зберегти те, що ви маєте.

Нікіта Кісельов

Фото: PR

– Як вам здається, в який момент помирає любов та чому так трапляється?

– Справжня любов ніколи не помирає. З часом може проходити лише закоханість. І в певний момент, вже пізніше, ти розумієш, що всі ці почуття були викликані якимись першими емоціями, сподіваннями, а насправді кохання не було. Бо якщо це ваше, воно обов’язково залишиться з вами на все життя.

– Що б ви порадили людям, які переконані, що не зможуть оговтатися від розставання?

– Я би порадив подивитися навколо, побачити, що в світі ще є дуже багато різних чудових людей, емоцій, які вам може дати цей світ. Треба просто жити заради себе, заради своїх близьких, рідних, друзів та обов’язково мріяти.

Нікіта Кісельов

Фото: PR

– Як зберегти кохання та зробити так, щоб воно ніколи не закінчувалося?

– Щоб зберегти кохання, треба щодня закохуватися в людину, яка з вами поруч. Щодня бачити щось нове, за що ви можете цю людину любити.

Зазначимо, що Нікіта Кісельов має у своєму репертуарі треки Романтично, Чорні брови, Квартира 156 та інші. Разом зі співачкою Tayanna він випустив трек Два ліхтарі. Також Кісельов заспівав композицію Ліфт у дуеті зі Skylerr.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Минулого року Кісельов презентував україномовну версію пісні Тіни Кароль Полюс притяжения під назвою Полюси.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-28 14:24:47