Україна і світ

Є різні складнощі: Зеленський про повернення азовців із полону РФ

Фото: Офіс президента

Із поверненням бійців НГУ полку Азов із російського полону є різні складнощі, і їхні сім’ї мають знати про ці виклики та складнощі.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час спілкування із журналістами у межах форуму Україна 2024. Незалежність у вівторок, 27 серпня.

Зеленський про повернення азовців із полону

— Було ухвалено рішення, щоб насамперед родини наших героїчних військових, які в полоні, розуміли, що відбувається. Є труднощі в поверненні азовців, різні причини. Напевно, потрібно, щоб сім’ї знали всі ці виклики і складнощі, – сказав Зеленський.

Президент додав, що попросив, що а надалі це було затверджено на Ставці, щоб був відповідний формат роботи з сім’ями і робота з узгодження списків.

Зараз дивляться

— Тепер ГУР разом із СБУ, Лубінцем і з Зовнішньою розвідкою узгоджують ці списки… Сім’ї ставлять запитання публічно і мають отримувати відповіді, вони будуть ставити у своєму сьогоднішньому форматі, у тому Центрі повернення наших полонених, і віримо, що знайдуть відповіді, – додав він.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Глава держави додав, що чергове звільнення полонених 24 серпня було збігом із річницею Дня Незалежності України, адже підготовка обміну тривала довгий час.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-27 16:07:44