Україна і світ

Про чоловіка, материнство та Україну: Аліна Гросу поділилася особистим


Вона знімається у проєкті від Netflix, випускає нові пісні та кліпи і продовжує інтригувати шанувальників своїм таємничим коханням.

Співачка Аліна Гросу в ексклюзивному інтервʼю Фактам ICTV.Life розкрила подробиці особистого життя, поділилася секретами управління часом і зізналася, чи повернеться в Україну після навчання у США.

Про життя в США та роботу

– Ви зараз перебуваєте в США, та водночас постійно присутні в українському медійному просторі попри різні часові пояси. Як ви все встигаєте? Коли ви спите?

Зараз дивляться

– Коли дуже чогось бажаєш, то ти будь-що робиш – і в тебе це виходить. Зазвичай, я пізно лягаю і рано прокидаюся. Саме тому в мене є можливість бути на зв’язку й у двох країнах, і в різних штатах Америки.

Аліна Гросу

Аліна Гросу не знає, що таке день бабака

– Який вигляд має щоденний розклад Аліни Гросу від підйому до відбою та що в ньому?

– В мене багато різної роботи, тому кожен день різний. Що таке день бабака, я не знаю. Коли в мене є робота на знімальному майданчику, то зазвичай прокидатися треба о 4-й ранку, адже з 6-ї ранку вже починається зміна.

У звичайні дні прокидаюся, вмиваюся, випиваю каву. Далі – на навчання, в спортзал. Можливо, ще дубляж та уроки вокалу, це залежить від розкладу.

Окремо від навчання в університеті є й акторські, і вокал, і танці, й удосконалення англійської мови.  До того ж, у мене тут багато концертів і дуже часто. Зокрема, зараз планується американський тур, тож у дні переїздів та виступів за репетиціями, зборами, більше ні на що не вистачає часу.

Також в мене тут є вже домашня студія, там часто працюю, записую нові треки. Далі їх передаю моїй українській команді, тоді продовжується робота вже з Києва.

Аліна Гросу

Аліна Гросу у кліпі Ломка

Про підтримку форми

– Ви підтримуєте чудову фізичну форму – це спорт, дієти, генетика чи ще щось?

– Дякую. Це і спорт, і правильне харчування. Сказати щось про генетику не можу. Всі знають мене з раннього дитинства, і в мене постійно була різна вага. Проте завдяки генетиці в мене жіночна фігура, тож якщо над нею працювати, то можна отримати гарний результат.

– Зараз люди діляться на дві категорії – ті, кого все в собі влаштовує, і вони приймають себе такими, як є, і ті, хто намагається відповідати ідеальному образу. Оцей наш ідеальний образ ми створюємо самі, але нерідко під впливом обставин. Що змушує працювати над собою?

– Дуже рада, що нарешті кожен може сприймати себе таким, як він є. Та найважливіше, щоб питання ваги не впливало на здоров’я людини, і вона сама собі подобалися. Не кожна дівчина має важити 45-50 кг, у кожного свій зріст і статура.

У нашому сучасному світі найголовніше – подобатися собі! Важливо не бігти за стандартами, кожна людина особлива, це потрібно цінувати.

Я, наприклад, обрала спорт і підтримку тіла, тому що це мені подобається. Я отримую задоволення від результату. Роблю це для себе, а не тому, що це подобається чоловіку чи шанувальникам. До речі, моєму чоловіку подобається, коли я трішки набираю вагу, а мені більше подобається, коли худіша.

Аліна Гросу

Аліна Гросу в автобіографічному кліпі Ломка

Про стосунки та материнство

– Не так давно ви дуже детально розповіли історію, як пережили зраду. Після того відео, чи були якісь наслідки? Чи впізнали себе герої? Чи намагалися поговорити з вами?

– Не впізнати себе в них неможливо було, занадто багато подробиць розповіла. Так, він впізнав. Ба більше, намагався поговорити, але він у мене заблокований.

Дуже сумніваюся, що йому вистачить сміливості вийти в люди й розповісти свою версію цієї історії.

Іншої версії й не може бути, бо ми вдвох виходили зі стосунків, розуміючи, що він не правий.

– Ваші музичні проєкти на видноті, кожен кліп детально розбирається, зокрема йдеться про відео з інтригою. Може, вже нарешті показати чоловіка, чи ви будете тримати таємницю аж до народження дітей, як запланували?

– Дякую, що стежите за проєктами. Показати чоловіка не вважаю за потрібне, бо хочу мати особисте життя. Гадаю, коли я і він разом захочемо цього, тоді ми відкриємо стосунки.

Я нікого не ховаю, ми разом відвідуємо мої виступи та його роботу. Ті, хто має знати, знають його.

Просто я не викладаю в соцмережі його обличчя, тому що передусім це мій влог, де, як співачка та акторка, ділюся своєю роботою. В мене мало постів, присвячених моїй родині. Та сподіваюся, після народження наших дітей ми покажемо спільні фото.

Аліна Гросу

Аліна Гросу щаслива у новому шлюбі

– Хто він за фахом? Чим займається в США?

– Він творча та багатостороння людина. Я б не змогла бути з людиною, яка не працює у творчій професії. Ми пов’язані в професії, допомагаємо одне одному. Він – режисер фільмів, реклами та кліпів. Дублює фільми та ігри англійською мовою для Америки та Китаю, знімається у кіно та викладає. Також у нього є свій бізнес.

– До слова, про дітей. Вас дратує, коли вам ставлять питання, коли вже? Чи вам такі питання не ставлять?

– Раніше в мене не було особистих кордонів, а зараз я собі сама дуже вдячна, що останні роки знайшла в собі сили, щоби їх виставити. Саме тому чужі люди не можуть поставити ці питання, тільки близькі. Так, це дратує, але плюс в тому, що і я, і чоловік дуже любимо дітей, і хочемо вже стати батьками.

Аліна Гросу

Аліна Гросу в кліпі Малинові вуста

– Ви казали, що хочете більше, ніж двох дітей. Відомі багатодітні мами доводять, що материнство можна поєднувати з творчістю та розвитком карʼєри, наприклад, Джамала, та ще багато хто. Звісно, без допомоги у цьому не обійтися. Хто допомагатиме вам?

– Насправді, не знаю, скільки хочу дітей. Це вже як Бог дасть. Звичайно хотілося б більше.

Зараз нам ніхто не допомагає. Немає помічниці по дому, нам так комфортно. До того ж я дуже прив’язуюся до людей і пускати нових у своє життя важко, бо потім важко прощатися.

Наприклад, зі мною була людина, яка допомагала з моїх 16 і до 25 років. На жаль, ми зараз не разом, розійшлися без конфліктів. Вона через сімейні обставини не може бути тут, а я іншу людину поруч просто не уявляю. Мені важливо, щоби поряд були рідні люди й ті, кого я добре знаю. Через це наразі жодних помічників немає.

Але як будуть діти, то будемо думати, кого з нянь допускати. Найімовірніше, тих, які виняньчили та викохали мого молодшого брата.

Аліна Гросу

Аліна Гросу у кліпі Ломка

Про творчість, зірок та Україну

– Окрім музичних, у вас є й кінопроєкти. Розкажіть детальніше про свою співпрацю з Netflix.

– Поки що про Netflix нічого казати не можу, оскільки в мене підписано контракт.

– З ким з українських зірок товаришуєте? 

– Моя родина не зі світу шоу-бізнесу – мої брати з інших сфер. Так само і моє близьке оточення не з шоу-бізнесу. Мені їхні цінності ближче, якщо чесно. Я поважаю наших артистів, акторів, але дуже обережна у спілкуванні з ними. Адже останнім часом вони бажають хайпувати більше, ніж цінувати людяність.

Аліна Гросу

Родина для Аліни Гросу на першому місці

– Як часто спілкуєтеся зі своєю хрещеною мамою Іриною Білик?

– З Ірою спілкуюся достатньо часто, не лише на свята, а й за нагоди питаємо одна одну про життя, про справи. З дня на день побачимось з Ірою на концертах у США. Ми ніколи не губили зв’язок, дуже ціную її підтримку і люблю її.

– Чи плануєте залишатися в США, чи бачите своє життя в Україні?

– Звичайно, я приїду в Україну, тому що в мене там сім’я. Для мене перше в житті й завжди так буде – це родина. Так мене виховали й такі цінності дали рідні. Можливо, буду продовжувати їздити на роботу до Америки.

Я з тих людей, які не люблять сидіти на одному місці.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Обожнюю моменти, як от зараз: тур штатами Америки, я буду чи не щодня в новому місці. Буду працювати, матиму змогу допомагати. І в майбутньому буду багато часу проводити в Україні, а також багато літати. Саме за це люблю свою професію, що маю змогу донатити, вивчати різні мови та виступати у світі.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-27 15:45:56