Україна і світ

Зальцбург – Динамо: де дивитися і прогноз букмекерів на матч-відповідь кваліфікації ЛЧ

Фото: Динамо Київ

Київське Динамо проведе матч-відповідь проти австрійського Зальцбурга в межах плейоф кваліфікації Ліги чемпіонів. Гра відбудеться 27 серпня у Зальцбурзі (Австрія) на Ред Булл Арені.

Початок матчу – о 22:00 за київським часом.

Де дивитися матч Зальцбург – Динамо

Футбольні вболівальники можуть подивитися гру Зальцбург – Динамо онлайн у прямому ефірі на платформі Megogo, зокрема на каналі Megogo Футбол 1 та в розділі Спорт, що входять до пакету Максимальний.

Зараз дивляться

Зальцбург – Динамо: прогноз букмекерів

На думку букмекерів, фаворитами матчу Зальцбург – Динамо є підопічні Пепейна Лейндерса. На перемогу Зальцбурга приймають ставки з коефіцієнтом 1.64. Успіх українського клубу оцінюють у 5.20. Нічийний результат зустрічі між Зальцбургом та Динамо у другому матчі – 4.45.

На матч Зальцбург – Динамо прогнози букмекерів є й на прохід до основної стадії Ліги чемпіонів. На Зальцбург дають 1.06, тоді як на Динамо – 12.50.

Матч довірили обслуговувати турецькій бригаді арбітрів на чолі з Умутом Мелером.

Йому допомагатимуть: Керем Ерсой та Ібрагім Уярджан. Четвертий арбітр – Арда Кардешлер. За систему VAR відповідатиме італієць Лука Пайретто, його асистентом буде Валеріо Маріні.

У першому матчі, що відбувся у Любліні, Динамо зазнало поразки від Зальцбурга з рахунком 0:2.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зазначимо, що переможець двоматчевого протистояння вийде до основного етапу Ліги чемпіонів, а команда, яка зазнає поразки, продовжить виступи у Лізі Європи УЄФА.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-27 14:05:36