Україна і світ

Під Покровськом РФ за добу атакувала понад півсотні разів

Фото: Генштаб ЗСУ

З початку доби 26 серпня на Покровському напрямку Донецької області сталося 56 бойових сутичок сил оборони з російськими окупантами.

Саме ця ділянка, згідно з даними Генерального штабу ЗСУ, залишається найбільш напруженою.

Покровський напрямок – зведення Генштабу 26 серпня 2024

— Складна ситуація на Покровському напрямку, де з початку доби в районах населених пунктів Калинове, Воздвиженка, Новоолександрівка, Пантелеймонівка, Зелене Поле, Миролюбівка, Гродівка, Новогродівка, Мемрик, Михайлівка, Карлівка українські підрозділи відбивали 56 наступальних та штурмових дій.

Шість боєзіткнень наразі ще тривають, – зазначили у Генштабі ЗСУ.

За інформацією українського військового командування, Сили оборони вживають заходів щодо утримання певних рубежів, завдають противнику відчутних збитків та втрат.

Зараз дивляться

Так, лише за сьогодні на Покровському напрямку Росія втратила майже 200 своїх бійців – убитими та пораненими.

— А ще за сьогодні знищено дві артилерійські системи, два міномети та три одиниці автомобільної техніки противника. Крім того, пошкоджено одну артилерійську систему та чотири автомобілі, – резюмували командири ЗСУ.

Карта DeepState – Покровський напрямок

Карта: DeepState

Покровський напрямок залишається справді найбільш напруженим через постійні атаки загарбників, а також застосування ворогом усіх засобів для ураження позицій ЗСУ.

Українські війська під командуванням Верховного головнокомандувача та Генштабу зміцнюють позиції та ефективно відбивають удари РФ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Повномасштабна війна в Україні триває вже 916-ту добу.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-27 01:19:19