Україна і світ

Удар по готелю у Краматорську: у поліції показали перші хвилини після атаки РФ

Російська армія 24 серпня завдала ракетного удару по готелю Sapphire у Краматорську. Під завалами будівлі знайшли загиблого.

Правоохоронці показали кадри перших хвилин після атаки.

Удар РФ по готелю у Краматорську – перші хвилини

Кадри перших хвилин після влучання по готелю Sapphire у Краматорську оприлюднив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький на своїй сторінці у Telegram.

Зараз дивляться

— Ми одними з перших прибули на місце події та долучилися до рятувальної операції. Разом зі всіма спеціальними службами намагалися врятували людей з-під завалів, – повідомив він.

Білошицький додав, що також екіпажі патрульних зробили обхід пошкоджених домоволодінь, аби виявити громадян, які ще потребують допомоги, забезпечили охорону місця події.

Вибухи у Краматорську 24 серпня: що відомо

Вибухи у Краматорську прогриміли о 22:35 24 серпня. Росіяни завдали удару з оперативно-тактичного ракетного комплексу Іскандер-М.

Ударом було частково зруйновано двоповерховий готель Sapphire. Також було пошкоджено багатоповерхівку неподалік. Удень 25 серпня стало відомо, що кількість поранених через вибухи в Краматорську зросла до шести.

Четверо поранених є журналістами агенції Reuters (громадяни України, США, Латвії та Німеччини).

Також поранення дістала польська журналістка Моніка Андрушевська, яка в момент обстрілу їхала автівкою.

Вважалося, що під завалами перебував журналіст із Великої Британії. О пів на сьому вечора 25 серпня очільник МВА Олександр Гончаренко повідомив, що рятувальники знайшли тіло людини.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Олександр Гончаренко

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-26 00:03:16