Україна і світ

Символ свободи: зірки вітають із Днем прапора України


23 серпня українці відзначають День прапора України. Багато хто активно вітає одне одного, і до теплих слів також приєднуються і зірки. Як знаменитості вітають із Днем прапора України – читайте на Фактах ICTV.

Зірки вітають із Днем прапора України

Український гурт Антитіла опублікував спільний знімок на тлі прапора – музиканти додали, що жовтий і синій є нашою історією і незалежністю.

– Це кольори нашої незалежності, нашої історії, наших предків і наших нащадків! Наш синій і наш жовтий! З Днем Державного прапора України! Слава Україні! Слава нашим незламним Героям! – зазначили артисти.

Сім’я ведучого Тімура Мірошниченка показала своїх дітей у вишиванках і з прапором у руках.

Зараз дивляться

Співачка Надя Дорофєєва показала свій знімок зі сцени, на якому вона красується з жовто-синім прапором на плечах.

– З Днем Державного прапора, – коротко підписала знімок зірка.

Надя Дорофєєва

Фото: Надя Дорофєєва/Instagram

Артистка Наталія Могилевська також звернулася до українців, щоб привітати з цією важливою датою. Вона показала фото, де співає перед фанатами з прапорами над головою.

Наталя Могилевська

Фото: Наталя Могилевська/Instagram

Блогерка Саша Бо покрутилася в полі соняшників з прапором і звернулася до шанувальників з теплими словами.

– З днем Державного прапора України! Державна символіка об’єднує націю. Нехай єдності буде більше в серцях українців, – додала інфлюенсерка.

Співачка Світлана Лобода також не забула про свято – вона показала свій знімок зі сцени з прапором у руках, назвавши жовтий і синій “найкращими кольорами у світі”.

Світлана Лобода

Фото: Світлана Лобода/Instagram

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Українська акторка Наталка Денисенко також покрасувалася із символом нашої країни, і прокотилася на жовтому кабріолеті з пишним букетом блакитних квітів.

– Якщо я вас запитаю: які кольори найулюбленіші для кожного українця? Думаю, відповідь буде однозначна: жовто-блакитний! Сьогодні День державного прапора України. Хто б хотів зі мною так покататися сьогодні? – звернулася до шанувальників фанатка.

Нагадаємо, що і ви можете вибрати привітання з Днем прапора України в листівках, щоб порадувати своїх близьких навіть на відстані. Головне – це увага.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-23 12:18:34