Україна і світ

Нікуди не піду: Аффлек вигравіював на обручці Лопес зворушливий напис


Бен Аффлек вигравіював на каблучці для заручин Дженніфер Лопес напис not.going.anywhere (нікуди не піду), коли освідчувався співачці у квітні 2022 року. Тепер зіркова пара офіційно розлучається.

Лопес розповіла про зворушливий крок Аффлека перед весіллям

Так, напис not.going.anywhere красується на каблучці співачки не просто так. Бен аналогічною фразою підписував електронні листи, які відсилав Лопес після відновлення спілкування.

Примітно, що Бен дотримав свого слова – розлучення Лопес і Аффлека спровокувала саме дружина. Наприкінці серпня саме співачка подала документи на розірвання шлюбу, і вибрала для цього непросту дату. Рівно два роки тому, 20 серпня, пара провела весільну церемонію.

Зараз дивляться

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До речі, в документах вказується, що день розставання зірок настав 24 квітня 2024 року. Приблизно з цього моменту і з’явилися чутки про їхнє розлучення – Бен почав вивозити свої речі з їхнього будинку, який вони також почали продавати ближче до літа. Спільний маєток не подобався Аффлеку через розташування, а Лопес його не любила через великі розміри. До речі, з весни співачка роздратовано реагувала на чутки про розставання, і не говорила нічого конкретного про особисте.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-22 17:05:24