Україна і світ

Святкує життя: Мадонну з новим бойфрендом помітили в Портофіно Для святкування народин знаменитість запланувала низку розкішних заходів. 15 Серпня, 10:02


Королева попсцени Мадонна показалася зі своїм новим обранцем Акімом Моррісом в італійському містечку Портофіно. Пара насолоджувалася романтичним відпочинком, на який вирушила для святкування дня народження артистки.

У пʼятницю, 16 липня, епатажній співачці виповниться 66 років.

Мадонну помітили з новим бойфрендом

Ікона попмузики мала неповторний вигляд у чорній мереживній сукні, доповненій численними намистами та браслетами, що підкреслювали її стиль. Футболіст Акім, який народився на Ямайці, був у світлих шортах з чорною окантовкою та у бежевому поло.

Зараз дивляться

Прогулюючись вузькими вуличками Портофіно, закохані не приховували своїх почуттів. Вони пообідали на свіжому повітрі в компанії друзів, замовивши місцеві делікатеси.

Для святкування народин знаменитість запланувала цілий тиждень розкішних заходів в Італії.

– Мадонна живе на повну і витратила чимало коштів на організацію цього свята, щоби відзначити його у колі найдорожчих людей. Після того, як минулого літа вона серйозно захворіла, ледь не зірвавши своє турне Celebration, Мадонна вирішила цінувати кожен момент життя, – повідомило джерело, близьке до артистки.

Що відомо про новий роман Мадонни

Пара, що має 37-річну різницю у віці, офіційно підтвердила свої стосунки минулого місяця, але знайомі вони вже два роки. На початку серпня зірка показала пікантні фото з чергової вечірки, де засвітився й Акім.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше їй приписували роман з британським боксером Річардом Ріакпоре. До того вона припинила стосунки з іншим боксером – Джошем Поппером.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-15 10:10:08