Україна і світ

За напад на Ніколаса Карму: суд оштафував 21-річного львів’янина Галицький районний суд Львова оштрафував 21-річного Миколу Піскорського за напад на блогера Ніколаса Карму. 15 Серпня, 10:01


Галицький районний суд Львова покарав 21-річного юнака, який у травні цього року напав на блогера Ніколаса Карму на площі Ринок.

Як львів’янина покарали за напад на Ніколаса Карму

21-річного Миколу Піскорського визнали винним у порушенні громадського порядку й спокою громадян, тобто у вчиненні дрібного хуліганства.

Суд призначив йому 119 грн штрафу. Окрім цього, Піскорському потрібно буде сплатити судовий збір у розмірі 605 грн.

Зараз дивляться

Львів’янин був притягнений до адміністративної, а не кримінальної відповідальності. Про це стало відомо із постанови, яку оприлюднили у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Зазначається, що Микола Піскорський близько 21:30 18 травня ображав блогера Ніколаса Карму у центрі Львова, а також бризнув йому в обличчя перцевим балончиком.

Сам Карма розповідав, що інцидент стався, коли він знімав нові відео з перехожими на Площі Ринок. Невідомі молодики почали вигукувати нецензурну лайку на адресу блогера, тоді він підійшов до них, щоб роз’яснити ситуацію.

У результаті один із хлопців напав на Ніколаса, розпорошивши йому газовий балончик в очі. Блогеру довелося викликати швидку, також він написав заяву в поліцію.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Ніколас Карма


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-15 10:06:09