Україна і світ

Яблучний пиріг з корицею та горіхами – готуємо ідеальний десерт

Пироги з яблуками – ідеальний вибір для осіннього десерту. Ніжна й соковита текстура, духмяна кориця та солодкий аромат стиглих фруктів нікого не залишать байдужим.

Інгредієнти

  • 4 яйця
  • 500 г яблук
  • 200 г вершкового масла
  • 250 г цукру
  • 300 г борошна
  • 2 ч. л. розпушувача
  • 2 ч. л. кориці
  • 100 г волоських горіхів

Приготування

Зараз дивляться

1. Яблука чистимо, видаляємо плодоніжки й нарізаємо тонкими скибочками. Горіхи подрібнюємо в комбайні.

2. Розігріваємо духовку до 180°С.

3. Вершкове масло кімнатної температури збиваємо з цукром і яйцями. Борошно змішуємо з корицею та розпушувачем, додаємо до тіста та добре все перемішуємо.

4. Потім всипаємо горіхи та яблука і знову перемішуємо.

5.  Виливаємо тісто у змащену маслом форму та ставимо в розігріту до 160°С духовку. Запікаємо яблучний пиріг приблизно 40 хвилин.

Ще більше цікавих рецептів на кожен день можна знайти на сайті Смачно.

Фото: Згенеровано ШІ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-04 18:51:09