На смак як гриби: рецепт смажених баклажанів в яйці
Смажені баклажани, які на смак виходять як гриби, з яйцем та часником стануть відмінним доповненням не лише до святкового столу, а й до звичайної сімейної вечері.
Крім того, готувати такі баклажани дуже просто. Факти ICTV підготували для вас рецепт баклажанів “як гриби”, смажених в яйці.
Інгредієнти
Вам знадобиться:
- Баклажани – 5 шт.
- Яйця – 3 шт.
- Сіль та мелений перець – на ваш смак.
- Часник – 2-3 зубчики.
- Сметана – 2 ст. ложки.
- Сушений базилік.
Як готувати
Спершу потрібно ретельно помити та почистити від шкірки баклажани. Потім наріжте їх великими кубиками, посоліть та залиште на 15-20 хв, щоб зникла гіркота.
Потім баклажани ретельно промийте у чистій воді та киньте на друшляк, аби зайва рідина стекла. Перекладіть баклажани в миску, вбийте яйця, додайте подріблений часник, чорний перець, сушений базилік та сіль.
Ретельно перемішайте масу та залиште на кілька годин. Через дві-три години перекладіть баклажани з яєчною рідиною на розігріту сковорідку та смажте до золотистої скоринки.
Наприкінці додайте сметану, ретельно перемішайте, накрийте сковорідку кришкою та тушкуйте ще 5-7 хв.
На смак баклажани вийдуть як смажені гриби. Смачного!
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-25 13:21:18