Суспільне мовлення

Львів’ян запрошують на безплатне заняття зі скандинавської ходьби

У суботу, 8 квітня, львів’ян запрошують на безплатне заняття з скандинавської ходьби “Здорова прогулянка”. Участь в заході можна взяти, попередньо зареєструвавшись. Про це повідомили у Telegram-каналі Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

“Здорова прогулянка – це унікальний захід для всієї родини, під час якої мешканці та гості міста зможуть навчитися скандинавської ходьби і дізнатися багато корисного про підтримку свого здоров’я”, — йдеться у повідомленні.

Попередньо зареєструватися можна тут. Також реєстрація триватиме у парку імені Івана Франка (вул. Соломії Крушельницької, 11-13). Тривалість скандинавської прогулянки: 20 хвилин. Тривалість події загалом з 13:00 до 16:30.

Як додали у Львівському обласному центрі контролю та профілактики хвороб, після усі охочі зможуть відвідати медичну зону і зробити базову перевірку стану свого здоров’я:

  • проконсультуватися з сімейним лікарем та інфекціоністом;
  • виміряти артеріальний тиск;
  • перевірити рівень глюкози в крові;
  • протестуватися на гепатити;
  • визначити індекс маси тіла;
  • вакцинуватися від COVID-19.

Захід реалізовують у межах регіональної кампанії з підтримки вакцинації від COVID-19, яку ініціювало Міністерство охорони здоров’я та Центр громадського здоров‘я МОЗ України.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Електронний рецепт на ліки: скільки часу він дійсний, розповіли львівські лікарі


Джерело: Суспільне мовлення України