Суспільне мовлення

Володимир Зеленський відвідав поранених військових у львівському госпіталі

Володимир Зеленський відвідав поранених військових у госпіталі під час робочої поїздки до Львова. У медзакладі лікуються захисники, які воювали, зокрема, на Бахмутському напрямку. Про це повідомили на сайті Офісу президента.

Володимир Зеленський вручив військовослужбовцям державні нагороди.

“Зокрема, мінометники, стрільці, зенітники, гранатометники, бойові медики отримали ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та “За мужність” ІІІ ступеня”, — йдеться у повідомленні.

Володимир Зеленський відвідав поранених військових у Львівському госпіталі та вручив їм державні нагороди. Фото: Офіс президента

Глава держави поспілкувався з військовими й побажав їм якнайшвидшого одужання.

“Дякую вам за службу, за героїчний захист нашої Батьківщини. Бажаю вам швидкого одужання”, — сказав Президент України Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський відвідав поранених військових у львівському госпіталі

Фото: Офіс президента

Також Глава держави відзначив орденами Данила Галицького представників Медичних сил Збройних Сил України.

“Хочу подякувати вам за вашу роботу, за службу, особливо в цей рік. Це було найскладніше випробування для всіх. Дякую, що поставили на ноги таку кількість наших воїнів, наших героїв”, — каже Володимир Зеленський.

У госпіталі розповіли, що налагодили співпрацю з провідними фахівцями клінік США та Великої Британії. Зокрема, щодо впровадження сучасних малоінвазивних та високотехнологічних оперативних втручань у галузі пластичної та реконструктивної хірургії, а також новітніх методів реабілітаційної медицини.

Крім того, працівники медичної служби регулярно проводять заняття з тактичної медицини з чинними військовослужбовцями.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Президенти України та Латвії вшанували пам’ять загиблих воїнів у Львові


Джерело: Суспільне мовлення України