Суспільне мовлення

У Львові попрощаються із 29-річним захисником України Мар’яном Клімковським

Сьогодні, 18 лютого, у Львові попрощаються із військовим 35 окремої бригади морської піхоти Мар’яном Клімковським. Чоловіка поховають на Личаківському кладовищі. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Мар’ян Клімковський народився у Бориславі Львівської області. Чоловік навчався в Інституті комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки. Працював у сфері авіації, зокрема займався складанням маршрутів міжнародних перельотів. У вільний час Мар’ян захоплювався риболовлею, велоспортом, мистецтвом оригамі. Також мріяв завести собак породи сибірський хаскі.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ чоловік став на захист України. Мар’ян Клімковський проходив військові навчання у Великобританії. Воював у лавах 35 окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського. Зокрема, брав участь у звільненні Херсонської області та населених пунктів на Донбасі. Воїн загинув 10 лютого. У нього залишилася мама та бабуся.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі. За пів години відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Мар’яна Клімковського на Личаківському кладовищі.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

З російського полону звільнили трьох військових зі Львівщини


Джерело: Суспільне мовлення України