Україна і світ

Олексій Резніков спільно з Міністром оборони ФРН нагородив військовослужбовців Повітряних Сил ЗСУ

Сьогодні, 7 лютого, Міністр оборони України Олексій Резніков разом із Міністром оборони ФРН Борисом Пісторіусом нагородив особовий склад Повітряних Сил Збройних Сил України відзнаками Міністерства оборони України — нагрудним знаком «Знак Пошани», «За зразкову службу», медалями «Воєнний хрест», «Хрест доблесті», «Захиснику України», цінними подарунками та вогнепальною зброєю.

«Для мене честь, що Борис Пісторіус має змогу побачити, як я нагороджую присутніх тут військовослужбовців за те, що вони зробили для оборони країни. Я розповів йому, що серед присутніх є оператори систем протиповітряної оборони, які надала Німеччина. Ці зразки озброєння допомагають захищати наше українське небо, що означає врятовані життя наших співвітчизників», — наголосив Олексій Резніков.

28 військовослужбовців були нагороджені за мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Українському народові і Військовій присязі, незламність духу, зразкове виконання військового обов’язку та високий професіоналізм, проявлений в умовах збройної агресії російської федерації проти України. До вітального слова долучився і Міністр оборони ФРН.

«Для мене велика честь бути присутнім на церемонії нагородження українських військових. Я вважаю, що роботу кожного українського захисника чи захисниці потрібно поважати і цінувати, — зазначив Борис Пісторіус.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото Назара Волошина

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-02-07 21:07:28