Україна і світ

Племінник Майкла Джексона Джафар зіграє поп-зірку у майбутньому біографічному фільмі

Племінник Майкла Джексона Джафар Джексон зіграє поп-короля у майбутньому біографічному фільмі. Роботою займається кіностудія Lionsgate, і вона отримала лаконічну назву Майкл.

Режисер Антуан Фукуа намагатиметься розповісти про непросту долю короля попмузики. Фільм торкнеться всіх аспектів його життя і навіть культових виступів, які допомогли йому прославитися.

Щодо головної ролі, то її на себе взяв Джафар Джексон – племінник артиста. Варто зазначити, що картина та сюжет створюється за участю близьких музиканта, і звинувачення у сексуальному насильстві над дітьми можуть бути показані лише з одного боку.

Зараз дивляться

Джафар – молодший син брата Майкла Джексона Джермейна.

– Джафар уособлює мого сина. Так чудово бачити, як він продовжує спадщину артистів та виконавців Джексона, – сказала мати співака Кетрін Джексон.

Продюсер картини заявив, що вони шукали претендента на роль у всьому світі й знайшли його в сім’ї зірки.

– Я зустрів Джафара понад два роки тому і був вражений тим, як він органічно уособлює дух і особистість Майкла, – заявив продюсер Грем Кінг.

Щодо знімання, то вони розпочнуться у 2023 році, без конкретних дат.

Нещодавно Американська кіноакадемія опублікувала список номінантів на Оскар 2023. Це вже 95 церемонія, на якій будуть відзначені найкращі картини минулого року.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-31 13:56:04