Україна і світ

У Києві відбудеться презентація нового документального фільму з циклу «Спротив та Єдність»

18 жовтня о 17:00 у київському кінотеатрі «Жовтень» відбудеться презентація нового документального фільму «Спротив та Єдність. Кінематографісти пояснюють, як не втратити майбутнє».

Цей фільм є частиною інформаційного проєкту, створеного ЗСУ для інформування громадськості про російську агресію та підтримку опору українців.

У фільмі беруть участь відомі українські кінематографісти, такі як Ірма Вітовська, Наталка Ворожбит та Антоніо Лукіч, які через призму кінематографа говорять про важливість єдності в боротьбі за майбутнє.

Прем’єра відбудеться в рамках міжнародного кінофестивалю «Київський тиждень критики» та буде доступна для перегляду на YouTube-каналі Головного управління комунікацій ЗСУ.

На презентації виступлять представники Головного управління комунікацій ЗСУ, режисер фільму Сергій Неретін, в.о. генерального директора «Довженко-Центру» Олена Гончарук, а також кінопродюсер Володимир Яценко.

Для участі у заході журналісти мають пройти акредитацію до 15:00 18 жовтня.

Кінофестиваль «Київський тиждень критики» традиційно знайомить українських глядачів із найкращими новими фільмами, відібраними професійними кінокритиками.

Проєкт «Спротив та єдність» вже отримав позитивні відгуки в Україні та за кордоном. Попередні епізоди серії висвітлювали погляди істориків, письменників і спортсменів на майбутнє України в умовах війни.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляла АрміяInform, на міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал» СтратКом ЗСУ презентував документальний фільм «Спротив та Єдність. Письменники пояснюють, як не втратити майбутнє».

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-10-18 09:56:09