Україна і світ

Ліза Марі Преслі оформила страховку життя перед своєю смертю

Єдина донька американського співака Елвіса Преслі, виконавиця Ліза Марі Преслі оформила страховку життя перед своєю смертю.

Як виявилося, Ліза Преслі була в боргах після розтрати статків у $100 млн, які успадкував від свого батька. На момент смерті співачка мала борг у розмірі $4 млн, $2,5 млн не було заплачено податковій службі.

– Ліза ніколи не була дисциплінована щодо грошей. Вона була великою марнотраткою і зробила кілька невдалих вкладень. По суті, вона витратила $100 млн за 25 років, – каже продюсер Кеті Гейс.

За словами виконавчого продюсера TMZ Шарля Латібодера, Ліза оформила поліси страхування життя. Один за $25 млн, а інший за $10 млн і, можливо, був третій поліс на $10 млн.

Зараз дивляться

Крім того, на момент смерті Лізі Марі все ще належав Грейсленд – маєток Елвіса Преслі, який зараз є туристичною пам’яткою.

Все майно між собою мали б розділити доньки співачки, проте напередодні вступила в боротьбу дружина покійного Елвіса Преслі Прісцила. Вона подала юридичні документи, щоб скасувати поправку, внесену до довірчої власності Лізи Марі у 2016 році, яка усунула її та колишнього бізнес-менеджера її доньки Баррі Сігеля як довірених осіб та замінила їх онуками.

Втім, мама Лізи Марі поставила під сумнів дійсність і справжність виправлення, стверджуючи, що вона ніколи не була доставлена їй, дата на документі підозріла та в ньому неправильно вказано ім’я Прісцили. До того ж, підпис Лізи Марі здається несумісним із її звичайним.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-31 12:17:25